Het waarderend werkboek

ISBN 9789078440505

Een nieuw boek over Appreciative Inquiry (AI) is uit: Het Waarderend Werkboek. De populariteit van AI als veranderkundige methode is in Nederland in de afgelopen jaren snel gegroeid. Dat heeft te maken met de aandacht die de methode richt op wat mensen in organisaties belangrijk vinden en wat er werkt. Maar ook omdat het bijdraagt aan zinvolle gesprekken en goede werkrelaties en omdat AI een visie op de toekomst creëert die mensen wensen.

In 2009 kwam het eerste Nederlandstalige boek over AI uit: Appreciative Inquiry: co-creatie van duurzame verandering. Nu is daar deel 2, getiteld het Waarderend Werkboek. In dit boek gaan Robbert Masselink en Jelmer IJbema in op het waarderend proces van verandering en beschrijven zij de stappen en principes die daarbij horen.

Het boek bevat talrijke oefeningen, technieken en checklists voor de lezer om de methode in de praktijk toe te passen. Ook ditmaal hebben diverse professionals die met AI in de praktijk werken een bijdrage geleverd. Ben Tiggelaar, auteur van het boek Dromen, Durven en Doen, schreef het voorwoord voor het boek.

Bekijk de inhoudsopgave

ISBN 9789078440505
€ 47,50
Incl. btw en portokosten.
Voorradig

ISBN 9789078440505

Bestel formulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.