Doeners aan zet

ISBN 9789078440895

In Nederland houden wij van doeners. Sterker nog: ons land draait er voor een heel groot deel op. Doeners zijn praktisch, werken hard en snel, zijn creatief en hebben goede ideeën. De doeners van nu hebben vroeger een vakopleiding gevolgd en een vak geleerd. Daarna zijn ze begonnen ze met het uitoefenen ervan. Na een aantal jaren werken hebben deze doeners meer ervaring, ze worden ouder en wijzer. Daarom groeien deze doeners vaak door naar een leidinggevende functie.
Als leidinggevende worden er van doeners ineens andere dingen verwacht. Ze moeten communiceren, rapporteren, leidinggeven, onderhandelen…. Helaas merken veel doeners dat ze deze vaardigheden niet voldoende in huis hebben.
Het boek Doeners aan Zet is dé oplossing voor deze doeners. Want soms is het niet nodig om te doen. Soms moet je meer denken, plannen en beslissen. En daar heb je nu eenmaal andere vaardigheden voor nodig. In dit boek leren doeners schriftelijk rapporteren, presenteren, gesprekken voeren, leidinggeven, vergaderen, onderhandelen, kritisch, logisch en creatief denken en het op een praktische, efficiënte, en effectieve manier toepassen van praktijkonderzoek. Doeners aan Zet is een studieboek en naslagwerk voor doeners en zo stevig gemaakt dat je het vaak uit de kast kunt pakken.
Bekijk de inhoudsopgave Doeners aan Zet

Over de auteurs
Doeners aan Zet is geschreven door Ingeborg van der Geest en Edith Groenendaal, met medewerking van Rob Verkerke.
Ingeborg van der Geest geeft les in argumentatie-en communicatievakken aan verschillende universiteiten en opleidingen. Ook traint ze uiteenlopende groepen in helder en kritisch denken en effectiever communiceren. Edith Groenendaal werkt als zelfstandig arbeids- en organisatieadviseur en veiligheidskundige. Zij geeft onder andere loopbaancoaching en presentatie-trainingen. Rob Verkerke is gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige arbodienstverlening en gespecialiseerd in veilig gedrag binnen industrie en zorg.

ISBN 9789078440895
€ 47,50,-
Incl. btw en portokosten.
Voorradig

ISBN 9789078440895

Bestel formulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.