De Coach Approach

ISBN 9789078440512

De Coach Approach 2014, nieuwe herziene editie
Dit is de opvolger van het succesvolle standaardwerk uit 2011 over veranderen voor personeelsmanagers, leidinggevenden, coaches en opleiders. ‘De Coach Approach’ is een filosofie, een manier van kijken en een benaderingswijze voor het ontwikkelen en veranderen van mensen en organisaties. Veranderingsmodellen en -methoden worden in een kader geplaatst. Vanuit deze kaders kunnen veranderingen benaderd en ingezet worden.

Het boek bestaat uit drie delen:
Deel 1 handelt over de principes van het veranderen van mensen en organisaties.
Deel 2 werkt dit uit voor HRM, leiderschap en verandermanagement. Hedendaagse visies worden toegankelijk samengevat en door casuïstiek praktisch gemaakt. De nabeschouwing van de redactie op de cases maken de zienswijze van veranderaars duidelijk.
Deel 3 is een bundel van artikelen over thema’s die relevant of veel besproken zijn in organisaties en die direct te maken hebben met de ontwikkeling van mensen en organisaties, zoals talentontwikkeling, waardenmanagement, breinleren, opstellingen, mindfulness etc.

‘De Coach Approach’ is bedoeld voor iedereen die in de praktijk een sturende, adviserende of begeleidende rol speelt bij vraagstukken op het gebied van veranderingen in organisaties als totaal.

Onder redactie van:
Bart van Baarsen
Nico Stammes
Anne Kooij
Henk de Koning

ISBN 9789078440512
€ 47,50
Incl. btw en portokosten.
Voorradig

ISBN 9789078440512

Bestel formulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.