De Coach Approach 2014, nieuwe herziene editie

Dit is de opvolger van het succesvolle standaardwerk uit 2011 over veranderen voor personeelsmanagers, leidinggevenden, coaches en opleiders. ‘De Coach Approach’ is een filosofie, een manier van kijken en een benaderingswijze voor het ontwikkelen en veranderen van mensen en organisaties. Veranderingsmodellen en -methoden worden in een kader geplaatst. Vanuit deze kaders kunnen veranderingen benaderd en ingezet worden.

Het boek bestaat uit drie delen:
Deel 1 handelt over de principes van het veranderen van mensen en organisaties.
Deel 2 werkt dit uit voor HRM, leiderschap en verandermanagement. Hedendaagse visies worden toegankelijk samengevat en door casuïstiek praktisch gemaakt. De nabeschouwing van de redactie op de cases maken de zienswijze van veranderaars duidelijk.
Deel 3 is een bundel van artikelen over thema’s die relevant of veel besproken zijn in organisaties en die direct te maken hebben met de ontwikkeling van mensen en organisaties, zoals talentontwikkeling, waardenmanagement, breinleren, opstellingen, mindfulness etc.

‘De Coach Approach’ is bedoeld voor iedereen die in de praktijk een sturende, adviserende of begeleidende rol speelt bij vraagstukken op het gebied van veranderingen in organisaties als totaal.

Onder redactie van: Bart van Baarsen, Nico Stammes, Anne Kooij, Henk de Koning.

De Coach Approach

De Coach Approach

9789078440512
€39,00
Prijs is excl. btw en excl. portokosten
 
Voorraadop voorraad