Gelling Publishing presenteert een prachtig inhoudsvol nieuw boek: Doeners aan zet.

Wij houden van doeners, ons land draait voor een heel groot deel op doeners. Doeners zijn praktisch, werken hard en snel, zijn creatief en hebben goede ideeën. Veel mensen hebben een opleiding gevolgd, een vak geleerd, en beoefenen dat vak. Of ze groeien door naar een leidinggevende functie.

De wereld wordt steeds extraverter, en van veel mensen wordt verwacht dat ze daarin mee groeien. Je merkt dat je kennis niet altijd meer voldoende is en dat je mee moet groeien.

En daarom is dit boek nu geschreven, met alleen doen bereik je niet altijd de juiste doelen, vind je niet altijd het juiste antwoord of je wordt gepasseerd als er echt belangrijke problemen aan bod komen. Soms moet je meer denken, dromen en beslissen, daarom dit boek.

De basis van dit boek vormt, naast het leren van schriftelijk rapporteren, presenteren, gespreksvaardigheden, leidinggeven, vergaderen en onderhandelen, ook hoofdstukken over:
kritisch, logisch en creatief denken in combinatie met gesprekstechniek, alsook hoe je op een praktische, efficiënte, en effectieve manier praktijkonderzoek kunt toepassen. Het is een studieboek, maar ook goed in te zetten als naslagwerk.

Dr. Ingeborg van der Geest
Drs. Edith Groenendaal
Mmv drs. Rob Verkerke

Doeners aan zet

Doeners aan zet

978-90-78440-89-5
37,50
Prijs is excl. btw en excl. portokosten
 
Voorraadop voorraad