DATUM en TIJD
dinsdag 5 mei 2015, 9,30 uur tot 13.00 uur,
donderdag 4 juni 2015, 13.30 uur tot 17.00 uur

KOSTEN
€ 95,- exclusief BTW, inclusief een exemplaar van het leerboek faciliteren als tweede beroep

LOCATIE
Gelling Publishing bv, Nieuwerkerk aan den IJssel

INLEIDER
drs. Jan Lelie

Faciliteren

Faciliteren als tweede beroep

Een interactieve bijeenkomst over het faciliteren en begeleiden van veranderingen

Zit u met vragen over veranderen, adviseren en faciliteren, neem dan deel aan deze ochtend of middag waarin een leerwijzer wordt ontvouwd over faciliteren.

Inhoud

Tijdens dit dagdeel werken we de aanpak van Will McWhinney – Creating Paths of Change– uit. We maken aannemeliijk hoe alle veranderingen zijn gebaseerd op eenzelfde, oorspronkelijk patroon bestaande uit vier delen. Van actieplanning tot  cultuurverandering. Het boek en ook deze training geven  zes samenhangende wijzen van veranderen en twaalf groepen van methodieken, tools en technieken. Of het nu gaat om LEAN, Theory U, Appreciative Inquiry, of een dialoog.. We bespreken op basis hiervan leiderschapsstijlen,teamwerk en het verlichten van problemen. Tenslotte wordt een passende interventie aangeboden door de trainer/auteur.

Na afloop bent u beter in staat veranderingen te sturen, met gebruik van de ideeën uit het prachtige leerboek. Tijdens deze bijzonder interessante en interactieve training is er voldoende ruimte om aan de hand van uw eigen casuistiek met de trainer en met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie bestemd?

Dit verdiepingscollege is bestemd voor professionals in veranderingen, adviseurs, consultants, projectmanagers, beleidsmedewerkers, trainers, coaches, dagvoorzitters en meeting architecten.

Groepsgrootte: maximaal 9