Leesmethode Zo Ontdek Ik Het Lezen

Dit leerboek is onderdeel van de aanvankelijk leesmethode “Zo Ontdek Ik Het Lezen”. Het wordt gebruikt bij het aanleren van de letters (het aanvankelijk lezen) bij leesrijpe leerlingen. Lees alles over ontdekkend leren lezen op de website www.ontdekkendlerenlezen.nl.

Zo Ontdek Ik Het Lezen – Leerboek

In het Leerboek Ontdekkend Leren Lezen wordt omschreven hoe kinderen kunnen leren lezen door middel van Ontdekkend Leren Lezen. Dit leerboek gaat in op de achtergronden, het leesproces en de didactiek van het ontdekkend leren lezen. Als leerlingen klaar zijn voor het aanvankelijk lezen, kunnen zij individueel gaan werken in het Werkboek Ontdekkend Leren Lezen.

Zo Ontdek Ik Het Lezen – Werkboek

Het werkboek bestaat uit 25 hoofdstukken waarin 1 of soms 2 letters worden behandeld. Het werkboek begint in de eerste 2 hoofdstukken met het trekken van lijnen. Daarna worden in ieder hoofdstuk 1 of meerdere letters ontdekt. De oefeningen in de verschillende hoofdstukken zijn niet genummerd en liggen niet vast. Voor de te volgen volgorde van de hoofdstukken geldt dit wel. De oefeningen in het werkboek zijn te herkennen aan een symbool. De letters die het meest voorkomen in het Nederlands worden het eerst geleerd, zodat er zo snel mogelijk kan worden begonnen met het gebruiken van klankzuivere woorden en zinnen.

Auteur:
Het leerboek en werkboek Ontdekkend Leren Lezen en de Cursus Ontdekkend Leren Lezen zijn ontwikkeld door Ewald Vervaet.

Handleiding Zo ontdek ik het lezen!

Handleiding Zo ontdek ik het lezen!

978-90-78440-64-2
€47,70
Prijs is excl. btw en excl. portokosten
 
Voorraadop voorraad